På gång

En viktig del av verksamheten inom Svenska Sällskapet för Nykterhet och Folkbildning är våra seminarier. De spänner över en rad olika områden. Syftet är att som deltagare både få nya perspektiv och själva bidra med sina åsikter och tankar om ämnena. Seminarierna hålls ca 8 gånger per år. Nästan alla SSNFs möten och seminarier är både digitala och fysiska och går att se i efterhand på vår sida på Facebook. Blir medlem eller följ vårt nyhetsbrev för mer info.

Nedan finns även Narkotikapolitiskt Centers webbinarier NPC Kunskap. Vi är med i nätverket Narkotikapolitiskt Center och är även med och arrangerar dessa webbinarier. Anmäl dig till NPCs nyhetsbrev på narkotikapolitisktcenter.se för att få info inför varje webbinarium.

  • Nytt poddavsnitt!

    Ta del av senaste avsnittet av vår podd Supa knarka folkuppfostra – en podd med nya perspektiv på små och stora samhällsfrågor!

    Läs mer »

  • Ny rapport: ”När man är full är det inte så läskigt att dö ”

    I spåren av kriget, i krigets centrum och långt efter att kriget är över så finns alkohol, ofta både lättillgänglig och kulturellt accepterad – vad leder det till? Hur har alkohol använts i krig genom historien? På vilket sätt påverkas civilbefolkning, familjer, kvinnor och barn? Och vilken roll spelar alkoholindustrin?

    Läs mer »

Svenska sällskapet för nykterhet och folkbildning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

You have Successfully Subscribed!