Medlemsmöte

Svenska Sällskapet för Nykterhet och Folkbildning bjuder in till ett digitalt medlemsmöte!

På medlemsmötet är det öppet för sig som medlem i SSNF att komma med förslag och åsikter kring verksamheten. Vi kommer också presentera resultat från medlemsenkäten och diskutera en ändring av föreningens ändamål. Som i ett led i föreningens namnbyte 2021 har styrelsen sett över föreningens ändamål och har nu ett första förslag till ändring. En uppdatering av ändamålsbeskrivningen sker för att bättre beskriva i vilken anda SSNF verkar idag, och för att tydliggöra för externa vilka vi är. Styrelsen efterfrågar därför dina åsikter och tankar kring den nya formulering, för att kunna förfina och formulera sig färdigt inför årsmötet den 17 april.

Vill du anmäla dig till medlemsmötet?
Gör det här!

Länk till mötet hittar du här

Vill du fylla i medlemsenkäten för att bland annat tycka till om föreningens ändamål?
Fyll i den här!

Underlag för ändamålsdikussion
SSNFs nuvarande ändamål:
Sällskapet har till ändamål att i Sverige på grundval av kristen livsåskådning arbeta för nykterhet och etisk fostran och därmed motverka på individ och samhälle nedbrytande krafter.

Förslag på nytt ändamål från styrelsen
Sällskapet har till ändamål att genom demokrati, solidaritet och respekt för alla människors lika värde arbeta för nykterhet och folkbildning för att därmed bidra till en hållbar utveckling för både individ och samhälle.

Är du inte medlem men vill bli? Klicka dig vidare hit! 
Medlemskapet kostar 50 kr om året. För det får du möjlighet att delta i våra seminarier och en heldag om året där vi träffas och pratar om aktuella frågeställningar.

Datum och tid: 22 feb kl 15.00-16.30
Plats: Digitalt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Svenska sällskapet för nykterhet och folkbildning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

You have Successfully Subscribed!