På gång

En viktig del av verksamheten inom Svenska Sällskapet för Nykterhet och Folkbildning är våra seminarier. De spänner över en rad olika områden. Syftet är att som deltagare både få nya perspektiv och själva bidra med sina åsikter och tankar om ämnena. Seminarierna hålls ca 8 gånger per år. Nästan alla SSNFs möten och seminarier är både digitala och fysiska och går att se i efterhand på vår sida på Facebook. Blir medlem eller följ vårt nyhetsbrev för mer info.

Nedan finns även Narkotikapolitiskt Centers webbinarier NPC Kunskap. Vi är med i nätverket Narkotikapolitiskt Center och är även med och arrangerar dessa webbinarier. Anmäl dig till NPCs nyhetsbrev på narkotikapolitisktcenter.se för att få info inför varje webbinarium.

 • Välkommen till årsmöte 2024

  Välkommen till årsmöte! Mötet äger rum den 17 april 2024 kl 10.00- ca kl 12.00. Efter mötet blir det ett författarsamtal med Ronny Ambjörnsson.

  Läs mer »

 • Blir du skötsam lille vän? – Panelsamtal

  Vad innebär skötsamhet idag, för vem är vi skötsamma och vem är den skötsamma arbetaren? Hur ser synen på skötsamhet ut bland partier men även inom folkrörelserna? Ronny Ambjörnssons avhandling Den skötsamme arbetaren är en svensk folkrörelseklassiker och ständigt aktuell bok. Tidigare slutsåld, på biblioteken ständigt utlånad och ”försvunnen och på antikvariatens hyllor blir den…

  Läs mer »

 • Rapportsläpp: ”När man är full är det inte så läskigt att dö ”!

  Välkommen till lanseringsfrukost av tankesmedjan Nocturums rapportsläpp om alkohol och krig!

  Läs mer »

 • Nytt poddavsnitt!

  Ta del av senaste avsnittet av vår podd Supa knarka folkuppfostra – en podd med nya perspektiv på små och stora samhällsfrågor!

  Läs mer »

 • Lansering av vårt forskningsprojekt inom civilsamhället

  Välkommen till frukostseminarium den 16 maj med fokus på vår forskning inom civilsamhället, där forskaren Ola Segnestam Larsson presenterar ny rapport! En ledare med personalansvar i det svenska civilsamhället skulle antagligen säga att de anställda hör till en av organisationens viktigaste resurser. Vissa ledare skulle kanske till och med se de anställda som viktigare än…

  Läs mer »

Svenska sällskapet för nykterhet och folkbildning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

You have Successfully Subscribed!